De gemeente trakteert

Op de Markt werd op driekoningendag gesmikkeld en getoast op het nieuwe jaar. Het gemeentebestuur trakteerde op een drankje en een hapje. Het is vooral een gezellig treffen van mensen die mekaar met kussen en warme handdrukken het allerbeste toewensen.

Burgemeester Koen Van Elsen verklaarde er trots op te zijn dat in de voorbije maanden Asse – met meer dan 70 acties voor het goede doel – heeft getoond één van de warmste gemeentes van Vlaanderen te zijn. Hij wenste ook dat, nu de kiezers de kaarten heeft geschud, er kan samengewerkt worden voor de gemeente en zijn inwoners.

Ondertussen kon er genoten worden van glühwein, warme chocolade of een glaasje jenever. Maar ook de kippenbilletjes en de stukjes witte en zwarte pens vonden gretige afnemers. Een gelukkig nieuwjaar aan alle bewoners van groot-Asse!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk