Kerst in Groot-Merchtem

Op vrijdag 30 november is er de Pre-Xmas shopping in Ons Parochiehuis in Peizegem, van 18 tot 24 uur. Op zaterdag 8 december vanaf 15 uur is er de kerstmarkt van het OCMW. Op vrijdag 14 december om 20 uur is er een Kerstconcert met de Hobo Strings in de Sint-Jan-de-Doper Kerk in Ossel. Op zondag 16 december is er van 10 tot 19 uur Indoor Kersthappening met 25 verkoopstanden in de Gemeentelijke Feestzaal in Brussegem.

Op woensdag 26 december van 16 tot 21 uur is er kerstmarkt rond de Sint-Jan-de-Doperkerk in Ossel. In de kerk is er tegelijkertijd een tentoonstelling rond de Expo van 1958. Die tentoonstelling kan ook op donderdag nog bezocht worden van 13 tot 17 uur. Van 14 december tot 8 januari is er het winterdorp met schaatsbaan en kerstmarkt op de parking naast Sint-Donatus Middenschool.

Zijn we iemand vergeten? Stuur ons een mailtje : info@goeiedag.be

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk