Verkiezingsborden massaal beklad

’t Zal wel geen groot nieuws zijn zeker en misschien zowat overal te merken maar in Merchtem zijn de afgelopen nacht op grote schaal verkiezingsborden beklad. Zowel in het centrum van de gemeente als er buiten. Onder meer aan café Den Bizon, waar nogal wat borden opgesteld waren, gingen de vandalen te keer met verf en stiften.

Vooral de borden van Lijst 1785, maar zeker niet alleen, werden besmeurd en met vulgaire opschriften bewerkt. Het vandalisme zou op de vroege ochtend (tussen 3 en 5 uur) hebben plaats gehad. Waarschijnlijk komen de vernielingen niet uit een politieke hoek maar zijn zij een vorm van ‘gewoon’ vandalisme.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...