Retro Night

Bounce Big Band organiseert op 3 november zijn tweede Retro NIght met fantastische big band muziek. Dan wordt de gemeentelijke feestzaal in Brussegem aangekleed met pure nostalgie. Ook de meeste bezoekers zijn speciaal gekleed in rock ’n roll en fifties stijl. Dit jaar is het legerthema aan de orde. Bovendien zullen echte specialisten je voorzien van retro make up en haarstijl. Er is ook oude stijl dansinitiatie.

Vanaf 19.30 uur swingt de Bounce Big Band o.l.v. dirigent Geert Vercauteren. Jelle Diependaele verzorgt de zang, samen met gastzangeres Stefanie Demeulemeester. Tickets verkrijgbaar bij muzikanten, bestuursleden of via info@bouncebigband.be. De prijs van de tickets is €15 in voorverkoop en €20 aan de kassa.

M Bounce Band 7


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...