PRO stelt kandidaten voor met Bert Kruysmans

In Ons Parochiehuis (De Libanon) stelde PRO Merchtem zijn kandidaten voor komende zondag voor. Een aantal ‘kernfiguren’ mochten plaatsnemen in de zetel (een voorbode van het veroveren van ‘een zetel’?) en hun keuze voor PRO verantwoorden. Als eerste kwamen lijsttrekker Toon Dours en lijstduwer Joris Verspecht aan bod.

Nadat ook alle andere kandidaten even voor de foto hadden geposeerd, werd de microfoon doorgegeven aan komiek Bert Kruysmans die een grappige tweede helft aan het PRO-event mocht breien.

PRO Kruysmans


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...