Ook PRO heeft volledige lijst

Met mondjesmaand maakte PRO Merchtem zijn kandidaten voor 14 oktober bekend. Vandaag, bij het indienen van de lijsten, bleek dat ook zij met een volledige lijst naar de kiezer trekken. Dart geldt ook voor Lijst 1785, CD&V en Groen. Enkel N-VA heeft geen 25 kandidaten gevonden.

PRO, dat zich manifesteert als een anti-establishment partij en burgerbeweging, trekt met volgende kandidaten naar de verkiezingen: (1) Toon Dours, (2) Els Seghers, (3) Luc Robberechts, (4) Nele Larivière, (5) Tom Vandenbossche, (6) Dirk Wittock, (7) Evelyne Van Gastel, (8) Luc Vrijders, (9) Danny Biesemans, (10) Marieke Vrydag, (11) Sarah Kelgtermans, (12) Wouter Robberehts, (13) Katleen De Weerdt, (14) Francis Wijns, (15) Ellen Verhoeven, (16) Julien Serbruyns, (17) Chloë Wouters, (18) Jos Janssens, (19) Lisette Lefever, (20) Marianne De Kempeneer, (21) Isabelle Lams, (22) Lieven Verhaegen, (23) Ana Lara, (24) Vanessa Hermans, (25) Joris Verspecht.

PRO zou onder de naam PRO Vlaanderen ook kandidaten ingediend hebben voor de provincieraadsverkiezingen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk