N-VA met nieuwe mensen en vertrouwde gezichten

N-VA Merchtem heeft een hele gedaanteverwisseling ondergaan. Van de vier zetelende gemeenteraadsleden staagt enkel Dr. Lieven Stassijns nog op de lijst met 19 namen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuwe kopman is Tom Van Gestel (52 en sales manager voor een groot bedrijf). “Wij hebben een relatief nieuwe ploeg die bestaat uit mensen met veel inzet en engagement,” zegt de lijsttrekker. “Wij brengen een positief verhaal en hebben ons programma “de zeven deugden van Merchtem” genoemd. Wij willen onze ideeën graag realiseren en gaan dan ook voor bestuursverantwoordelijkheid”. N-VA sluit geen enkele coalitie op voorhand uit. Kan hun programma niet voldoende aan bod komen dan kiezen ze voor een kritische oppositie.

Naast lijsttrekker Tom Van Gestel, staan volgende kandidaten op de lijst: (2) Lieve Vanderstraeten, (3) Reinhoud De Bosscher, (4)  Marc Wouters, (5) Christiane Leclercq, (6) Nadine Spillebeen, (7) Wim Gerarts, (8) Astrid Coene, (9) Maria Van Dijck, (10) Chris De Voghel, (11) Gwenda Luypaert, (12) Sarah Mbuyi, (13) Johan Waegeman, (14) Lieven Stassijns, (15) Nancy Pauwels, (16) Ronald De Ruyter, (17) Patrick De Cock, (18) Ellen De Block, (19) Jean De Block.

Het programma van N-VA vindt u op hun facebookpagina

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk