Dertigers trekken CD&V

Drastische verjonging bij CD&V. Na het wegvallen van o.m. Fons Heyvaert en Joris Verspecht wordt de lijst getrokken door een trio van dertigers. Lijstrekker Lien Casier is 32, ook nummer 2 Toon Luypaert is 32. Op 3 staat Willem Maetens die 33 is.

Vervolgens vind je op de lijst van CD&V de volgende kandidaten: (4) Kris Willocx, (5) Ann Tambour, (6) Jacques Evenepoel, (7) Mieke Abbeloos, (8) Wout Junius, (9) Marie Van de Pontseele, (10) Roger Cooreman, (11) Erna Notredame, (12) Myriam Meysman, (13) Peter Poulussen, (14) Jente Lombahe, (15) Lesbeth D’Hooge, (16) Magda De Roy, (17) Yekaterina Butrimova, (18) Evelyn Geerdens, (19) Elena Filonova, (20) Deborah Van den Perre, (21) Viviane Willems, (22) Vincent De Smedt, (23) Michiel De Poitter, (24) Koen Van den Borre, (25) Walter Teugels.

Het verkiezingsprogramma vind je op de website van CD&V Merchtem: http://merchtem.cdenv.be/

Foto: er is nog geen groepsfoto voorhanden. Op de foto zie je lijsttrekker Lien Casier die samen met haar zoontje de lijst van CD&V indient.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk