Peelman en de steltenlopers

“Blijf staan, politie!” Over welke TV-serie hebben we het hier? Juist, ‘Buurtpolitie’. Het zijn de woorden die Andy Peelman (in zijn rol van politie inspecteur Koen Baetens) elke aflevering wel een paar keer uitspreekt. Maar wat kwam Peelman doen in Merchtem, meer bepaald in het hoofdkwartier van de steltenlopers?

Geen politiewerk deze keer maar opnames voor een gloednieuw programma voor VTM Kids (voorheen VTM Kazoom). Veel mogen we niet verklappen maar … (kom wat dichter bij het scherm en zie dat niemand anders het hoort) … Andy Peelman kwam er leren op stelten lopen. Iets met een uitdaging of zo.

Oei, wordt de geliefde acteur uit Buurtpolitie nu lid van onze wereldberoemde steltenlopers? Niet echt, wil je er het fijne van weken dan moet je in september kijken naar VTM Kids, meer bepaald naar het programma … ah neen, dat mochten we nog niet verraden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk