Dief verwondt twee agenten

Donderdagavond wilde een 31-jarige man in de Standaard Boekhandel in Merchtem centrum aan de haal gaan met een Viva Cadeaubox. Uitbaatster Sofie Buelens kon de man echter betrappen. Hij reageerde zeer agressief en Sofie’s echtgenoot Bart belde de politie.

Toen de politie ter plaatse kwam bleef de man zich zeer agressief gedragen. Hij verkocht één van de agenten een kopstoot en beet een andere in de arm. De agenten konden de man uiteindelijk inrekenen. De politieman die een kopstoot kreeg is vijf dagen arbeidsongeschikt. De onderzoeksrechter heeft hem daarop aangehouden wegens slagen en verwondingen aan agent met arbeidsongeschiktheid tot gevolg, diefstal en weerspannigheid.

Vreemd is dat je met een Viva Cadeaubox niets kan aanvangen zolang die niet geactiveerd is. Maar dat wist de agressieve dief blijkbaar niet.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk