Zanzibar trekt naar Steenhuffel

Pop-up lounge bar Zanzibar verlaat Merchtem voor Steenhuffel. De organisatoren van Zanzibar wilden 60 openingsdagen maar het gemeentebestuur wilde niet verder gaan dan 30. Daarop trokken de mannen achter Zanzibar naar de buurgemeenten Opwijk en Londerzeel. In die laatste gemeente kregen ze toelating om in Steenhuffel (op de grens met Peizegem) hun pop-up lounge bar te installeren. De organisatoren van Zanzibar ontkennen dat ze in Merchtem een aanvraag voor 60 openingsdagen hebben gedaan.

Zanzibar 2018 zal in de kouter tussen Peizegem en Steenhuffel komen, ongeveer op de plaats waar ook de windmolens zijn gepland, weliswaar op het grondgebied van Steenhuffel. Het gemeentebestuur van Merchtem heeft ook nog geen aanvraag ontvangen voor een pop-up op de jaarlijkse kermis.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk