Boskant Kermis begint met frietjes

Alle kermisattracties zien er op hun paasbest uit en staan uitnodigend te blinken in een zomerse zon. Dan is het tijd om de kleuters en lagere school kinderen van Ten Bos een paar rondjes op de molen te laten maken én … frietjes te laten snoepen. Kermis frietjes 01 kleinFrituur Leireken heeft er een traditie van gemaakt: met kermis verwelkomen zij met open armen (én lekkere frietjes) de kleuters en op het einde van het schooljaar de lagere school kinderen. Het was dan ook een gezellige drukte met juffen die af en aan liepen met frietjes, kip fingers (van Mora natuurlijk), sausjes en water. Er werd van de frietjes gesnoept met veel overgave. Tof om te zien en dankbaar voor onze fotograaf.

U kan meer dan 30 foto’s vinden op deze nieuwssite. Ga snel naar ‘fotospecial’ en klik op ‘kermis frietjes’.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk