Paasconcert met Jean Bosco Safari

Naar aloude gewoonte organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Concordia rond Pasen een paasconcert met een bijzondere gast€. Dit jaar is dat met Jean Bosco Safari. Op 15 april kan je in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodtkerk om er te luisteren naar de Koninklijke Muziekvereniging Concordia onder leiding van dirigent Thomas Roelants. Het cconcert begint om 19 uur.

Je kan kaarten aanschaffen in voorverkoop. Dan kosten ze 12 euro. 15 euro als je de avond zelf nog kaarten koopt. De kaarten zijn te verkrijgen via de muzikanten en bestuursleden of telefonisch op het nummer 0473-57.90.57. U kan ook online reserveren via de site: www.concordia-merchtem.be

Wil je meer, een ‘meet and greet’ met Jean Bosco Safari dan kan je een VIP arrangement aanschaffen ter waarde van 30 euro. Wat krijg je in ruil? Een uitgebreide receptie voor het concert, gereserveerde plaatsen, een drankje tijdens de pauze en de meet and greet met Jean na het concert. Voor deze VIP-tickets neem je contact op met Mark Vanderstraeten, voorzitter op  0473-57.90.57 of via marc.vanderstraeten@telenet.be

(Foto (c) Hans Snijkers)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk