Een bloem voor Bent

Tijdens de warmste week werden meer dan 10.000 acties georganiseerd voor meer dan 1500 goede doelen. Eén van die acties werd gevoerd door Imke, de meter van Bent, een kleuter met een motorische  beperking die in Peizegem school loopt in de gemeentelijke basisschool Ten Bos. Meter Imke maakte honderden potjes chocomousse. De opbrengst werd geschonken aan het revalidatiecentrum maar er was ook een actie voor de school van Bent.

Met de opbrengst werden een beugel voor het toilet, een automatische zeepdispenser en een waterkraan met een elektronisch oog aangeschaft. Praktische handelingen worden op deze manier gemakkelijker voor Bent.

Maar ook aan het spelplezier werd gedacht. Op de speelplaats staat een springbloem, een bloem voor Bent en zijn vriendjes. Hiermee kunnen Bent en ook de andere kleuters hun evenwicht en grove motoriek oefenen. De speelbloem werd feestelijk in gebruik genomen door Bent, zijn familie, de juffen en vooral de kinderen van de school, die een bloemendansje opvoerden.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...