Fried Ringoot ontroert heel Vlaanderen

Ook gezien? Ex-Merchtemnaar Fried Ringoot (51) zong in ‘Vlaanderen got Talent’  een heel ontroerend en warm liedje voor zijn vrouw Annie. Het koppel woont momenteel in Westende maar de familie Ringoot is nog steeds goed gekend in Merchhtem. Een aantal jaren geleden vocht Fried tegen schildklierkanker. Hij won uiteindelijk het gevecht maar belandde wel in een rolstoel. Dat houdt hem niet tegen een levenslustige en artistiek actieve man te zijn.

Zijn liedje zong hij voor zijn echtgenote Annie die hem in deze moeilijke jaren steeds trouw bijstond. Het was muisstil in de zaal. Na het nummer kreeg Fried een staande ovatie van het publiek en een ‘ja’ van drie van de vier juryleden.

De video van VTM kan je hier bekijken. Ook de foto komt uit deze video.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...