Het MVT brengt ‘Altijd ‘t zelfde’

Neen, dit is geen kritiek. Het stuk dat MVT in februari en maart zal spelen heet gewoon ‘Altijd ’t zelfde’. Het stuk werd oorspronkelijk geschreven in het Frans en gaat over een familie die geregeld samenkomt in het café van de overleden familievader. De zoon heeft de zaak overgenomen. In het café wordt de verjaardag gevierd van de vrouw van één van de zonen. Ingewikkelde situaties leiden tot heel wat hilarische toestanden maar af en toe slaat de stemming om.

Onder de acteurs van de MVT merken we de schepenen David De Valck en Mario Vandevelde. Daarnaast zijn er Lisette Van Ginderachter, Roel De Greef, Tina De Smedt en Nathalie Vanhellemont. De regie is in handen van Griet Sterckx.

Er wordt gespeeld in Merchtem (in het lokaal van het MVT) op 22, 23 en 24 februari, 2 en 3 maart om 20 uur, 25 februari en 4 maart om 15 uur.

Kaarten kosten 8 Euro en zijn te verkrijgen bij de leden of in Café Reedijk.. Gezien de beperkte ruimte is het wel nodig  te reserveren op het nummer 052/37.41.04  of e-mail  guido.becu@telenet.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk