44 parkappartementen te koop

Vanaf morgen (woensdag 7 februari) start Matexi met de verkoop van 44 parkappartementen op de Drypikkel (voormalige voetbalvelden). De 46 energiezuinige woningen die vorig jaar gelanceerd werden, zijn momenteel in opbouw. Dit jaar komt daar ook nog een u-vormig appartementsgebouw met 44 wooneenheden bij dat omgeven is door 2 ME MATEXI 2buurtparkjes en over een groene binnentuin beschikt. Woensdag 7 februari gaat de verkoop van de parkappartementen officieel van start. Vanaf 17 uur zijn geïnteresseerden welkom in de voetbalkantine aan de J. Stallaertstraat om wat meer te weten te komen over de woningen en de appartementen van Merchtem Drypikkel.

Tussen de Puursstraat, de Onze Lieve Vrouwstraat en de Wolvertemsesteenweg ontwikkelt Matexi de woonbuurt „Drypikkel“. Na de 46 woningen die vorig jaar voorgesteld werden, maakt de buurtontwikkelaar nu ook werk van een u-vormig appartementsgebouw. In totaal ontwikkelt Matexi 44 ruime parkappartementen met één tot vier slaapkamers. Alle parkappartementen zijn licht en hebben een zonnig terras met uitzicht op de twee aangelegde parkjes of de binnentuin.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk