Asbeek klinkt

Pleiad√®s is een klankensemble dat zich verdiept¬†in de kennis¬†van het genezen met de stem (soundhealing). Zeven vrouwen¬†vormen samen √©√©n krachtig kanaal dat klankvibraties laat doorstromen naar de ruimte en de toehoorders. De harmonische¬†boventonen die hierbij ontstaan werken in op ¬†lichaam en geest … en bieden als het ware een helend klankbad aan.

Voor Pleiad√®s is de wijsheid van oude culturen een bron van inspiratie en improvisatie. ¬†Elk concert is uniek vermits de klanken, de¬†trillingen en liederen zich ontvouwen in functie van de aanwezige energie.Samen met het publiek maakt Pleiad√®s een mystieke reis doorheen tradities van oorspronkelijke Natives van overal op aarde¬†en brengt klanken, mantra’s en liederen met een oude ziel, een eigen verhaal … heel puur.

Het concert start met een inleidend woordje gebracht door Jevva Patoor. Daarna begeleidt Iris Pattyn, de drijvende kracht achter Pleiadès, het publiek om hun eigen stem te ontdekken en te laten klinken. Je hoeft hiervoor geen zangtalent te hebben, laat je meevoeren en je eigen klanken spontaan opborrelen, en laat ze horen als je wil.

Je bent welkom in de H. Familiekerk ban Asbeek (Kespier 20) op zaterdag 17 februari om 19.30 uur. De ticketprijs bedraagt 15 euro, kinderen t.e.m. 12 jaar komen gratis. Inschrijven via e-mail naar kerlijne.leunis@telenet.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk