Late driekoningen in Galgestraat

De bewoners van de Galgestraat hadden hun driekoningendrink moeten uitstellen omwille van het slechte weer. Toch was het best gezellig, de buren bij  mekaar: vrolijk kletsen en ondertussen genieten van lekker wafels, soep, glühwein of jenever.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...