Zanzibar sluit zomer af

In het weekend van 15 en 16 september wil Zanzibar de zomer afsluiten met een spetterend feestweekend. Naast de vertrouwde formule voorziet de organisatie ook tal van speciale acts en extra showelementen om zijn gasten nog een allerlaatste keer op vakantie te laten wanen.

De Merchtemse ondernemers Wim Walravens, Sam Dours, Tim Vermeir en Sander De Proost hadden begin juni een tropische missie en in die missie zijn ze meer dan geslaagd. Eén zwembad, 30 palmbomen, 35 strandstoelen, 80 ton wit zand, 200 barkrukken en een cocktail-, gin- en champagnebar creëerden deze zomer een zwoele, zuiderse sfeer op de afgelegen hooiweide langs de Linthoutstraat. In een mum van tijd ontpopte Zanzibar zich met zijn afterworkavonden en feelgoodnamiddagen tot de ‘place to be’ van Merchtem en omstreken.

Na 21 events met 500 tot 1000 bezoekers, is het tijd om in schoonheid af te sluiten. Tijdens het closing weekend worden de gasten dan ook extra in de watten gelegd. Wil je bij zijn om de zomer in stijl af te sluiten? Bestel dan nu je ticket van € 5 via de website www.zanzibarmerchtem.be

. Kinderen mogen gratis komen. Wie het liever wat exclusiever wil, kan zoals altijd een viparrangement boeken.

Vrijdag 15 september (vanaf 16 uur) & zaterdag 16 september (vanaf 14 uur). Locatie: Linthoutstraat 51, 1785 Merchtem

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk