Merchtem rolt de zomerkiosk weer uit

De zomerperiode is dé tijd voor muziek in open lucht. Festivals, optredens, markten, kermissen, … je wordt er tureluurs van. Maar in Merchtem zijn het de eigen culturele verenigingen die voor muziek en ambiance zorgen.

Op dinsdag 1 augustus gaat de eerste ‘Zomerkiosk 2017’ van start aan het August De Boeckhuis. Vanaf 19 uur kan je er gaan volksdansen met live muziek. Geschikt voor jong en oud. Om 19.45 is het de beurt aan het gemengd koor CantiCorum en om 20.30 uur volgt een ambianceoptreden van de Merchtemse Stiltwalkers Band. Mét gelegenheidszangers op het podium!

Op dinsdag 8 augustus kan je opnieuw aan het August De Boeckhuis terecht vanaf 19 uur voor optredens van het Parochiaal Mannekoor, Alter Ego Light (19.40 uur), Trommelkorps St-cecilia (20.20 uur) en de Koninklijke Harmonie Sint-Celia (20.40 uur). Er is eveneens een aangename bar voorzien met terrasjes.

Op woensdag (!) 16 augustus trekt de Zomerkiosk naar Peizegem, in de school Ten Bos. FVanaf 19 uur kan je genieten van optredens van het Gemengd Koor Cum Decore, de Jeugddansgroep Gembada (19.45 uur) en Music Time Peizegem (20.30 uur).

De zomerkiosk 2017 wordt georganiseerd door de cultuurraad Merchtem in samenwerking met het gemeentebestuur. De toegang is gratis.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk