Vandalisme aan grot Ter Stelten

Het park van de OCMW-site in Merchtem is een groene oase van rust … die echter geregeld met vandalen te maken krijgt. In het verleden werden al bomen vernield en zelfs een zitbank in een visvijver gegooid maar ook de grot aan de voorzijde van het woonzorgcentrum krijgt het geregeld te verduren.M Vadalisme grot 2

Vorig weekend was het weer prijs. De bloembakken die de ‘grot’ een mooi en fris voorkomen geven, werden op de grond gegooid en stuk gemaakt. Er werd klacht neergelegd bij de lokale politie

“Er worden de laatste warme zomerdagen veel jongeren gespot die komen afkoelen in ons park. We willen ons park graag openstellen voor publiek maar vragen wel wat respect voor de omgeving en onze werkmannen die het elke dag onderhouden,” zegt OCMW-voorzitter Julie Asselman.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk