Structura genomineerd voor Beste Vlaamse Vastgoedkantoor

Structura Immo is genomineerd door de CIB, de overkoepelende vereniging van vastgoedmakelaars, voor Beste Vlaamse Vastgoedkantoor. Het is één van de vijf awards die door de CIB jaarlijks wordt uitgereikt en een mooie bekroning voor vastgoedondernemers. Er werden door de jury vijf genomineerden geselecteerd. Broer en zus Wouter en Klara De Neve werden genomineerd.

Structura werd gesticht door vader Luc De Neve en zijn echtgenote Lydia Hermans.  Wouter stapte als eerste in het bedrijf, zus Klara volgde kort daarop. Structura werd opgesplitst in Structura Residentieel (onder de hoede van Wouter) en Structura Bizz (voor bedrijfspanden, onder de hoede van Klara). Ondertussen beschikt Structura over een netwerk van acht kantoren, van Aalst tot Brussel. Maar Structura kijkt ook naar steden als Dendermonde, Mechelen, Vilvoorde, Antwerpen en Gent om zo tot een netwerk over heel Vlaanderen te beschikken.

Onlangs nog werd de huisstijl van Structura volledig vernieuwd en gekozen voor een krachtige slogan ‘Geef uw droom een thuis’. Structura Bizz vertrekt van de slogan ‘As a local we know the area’ (als kokale makelaar kennen we de regio).

Op 1 juni worden de winnaars van de Real Estate Awards bekend gemaakt.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk