Blijft station open voor schuilende pendelaars?

Deze morgen reageerden pendelaars een beetje verontwaardigd op het feit dat het stationsgebouw niet toegankelijk was om beschutting te vinden tegen het gure weer. B-rail reageerde meteen met de mededeling dat het tijdslot vervangen wordt door een nieuw slot. Dit om vandalisme te voorkomen.

In een mail bevestigt B-rail dat het stationsgebouw wel degelijk open blijft. Maar het tijdslot voldeed niet aan de verwachtingen en werd dus vervangen door een gewoon slot. Nog deze voormiddag werd de sleutel overhandigd aan het gemeentebestuur.

In het gemeentehuis viel men uit de lucht wat de beslissing om het slot te vervangen betreft. De sleutel werd wel degelijk deze voormiddag overhandigd aan de gemeente maar het is aan het college om te beslissen hoe de nieuwe situatie zal opgevangen worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk