Meer dan dubbel zoveel Zomerkiekjes

De tweede editie van de fotowedstrijd Zomerkiekjes stelde de cijfers op scherp: 33 deelnemers (vorig jaar 22) zonden 195 foto’s in (vorig jaar 82). Er waren 5 categorieën (evenementen, Merchtemnaren, landschappen, fauna en flora en gebouwen. Er waren 3 prijzen in elke categorie en dan nog eens een superprijs voor de beste van de 195 foto’s.

We sommen de winnaars voor u op, in de volgorde 3de prijs, 2de prijs, 1ste prijs. In de categorie ‘evenementen’: Suchada Sawantuj, Annelies Van Regenmortel, Annelies De Groef. In de categorie ‘fauna en flora’: Annelies De Groef, Elke Blommaert, Theo Wittebol. In de categorie ‘gebouwen’: Hilde Van Liefferinge, Lucas Couvreur, Freddy De Winter. In de categorie ‘landschappen’: Freddy De Winter, Bettina Helewaut, Suchada Sawantuj. In de categorie ‘Merchtemnaren’: Annelies Van Regenmortel, Kathleen Laureys, Eddy Bogemans.

Deze winnaars regen een waardebon: 50 euro voor de derde, 75 euro voor de tweede en 125 euro voor de eerste plaats. De foto met paarden op de jaarmarkt van Theo Wittebol werd verkozen tot de beste foto van het jaar. Theo krijgt een extra waardebon van 500 euro. Alle waardebonnen zijn inruilbaar bij alle
handelaars en horecazaken in Groot-Merchtem. Klik op de winnende foto’s voor een groter beeld.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk