Opening MVT zaaltje (+ foto's)

Een eigen dak boven het hoofd, daar droomt toch elke Vlaming van. Zo ook het Merchtemse Volks Theater. Vorige zaterdag mochten zij hun gasten de primeur van hun nieuwe toneelzaal gunnen. Plaats voor 80 toeschouwers, in een voormalige loods in de Koeweidestraat. Maar vooral: een theater op mensenmaat zoals ze dat zelf wilden.

Benny De Ridder was dan ook een gelukkige MVT-voorzitter. Burgemeester Eddie De Block en schepen David De Valck roemden de verwezenlijkingen (op eigen kracht) van het MVT. De Block kondigde zelfs aan meer tijd te zullen vrijmaken om toneel te spelen. De buren en vrienden van de Koninklijke Steltenlopers verzorgden de bar zodat de MVT’ers tijd hadden om te keuvelen met de gasten.

Het gerstenat (Kriek, Geuze, Faro, Satan en Dendermondse Trippel) werd gesponsord door de brouwerijen Lindemans en De Block.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk