Topconcert met Dieter Troubleyn en K.M. Concordia

Het paasconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia in de Merchtemse parochiekerk was top. Dieter Troubleyn bracht er de première van zijn programma ‘Troubleyn, Diamonddogs & Seagulls’, een totaalspektakel met liedjes, harmoniemuziek en filmbeelden.

Er was hard gewerkt om het spektakel tot in de puntjes af te werken. De muzikanten van Concordia boden een stevige klankmuur die de liedjes van Neil Diamond alle eer aandeden. De kerk van Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodt zat dan ook vol aandachtige luisteraars die genoten van zoveel moois.

Zowat alle grote hits van Neil Diamond passeerden de revue. Sober maar efficiënt vertolkt door artistieke duizendpoot Dieter Troubleyn. Sfeerbeelden op groot scherm zorgden voor de visuele omlijsting. De arrangementen zijn van de hand van Steven Mintjens. Concordia stond onder leiding van Marc Weyers.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk