Ines is de beste!

Zondagochtend behaalde klarinettiste Ines Van Watermeulen van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Merchtem de eerste plaats op het provinciaal solistentornooi voor houtblazers in eerste afdeling met grote onderscheiding.

Enkele jaren terug wist ze ook reeds de titel in tweede afdeling in de wacht te slepen. Komende maand mag ze het Brussels hoofdstedelijk gewest vertegenwoordigen op het nationaal kampioenschap. Duimen dus!


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...