Kleuters vieren laatste 100 dagen

Bij middelbare scholieren is de traditie om de laatste 100 schooldagen te vieren, diep ingeworteld. Maar in De Plataan gingen ook de kleuters van de derde kleuterklas uit de bol omdat ze begonnen aan hun laatste honderd dagen vooraleer ze naar het eerste leerjaar mogen.

De jongens en meisjes kwamen in feestelijke kledij naar school. Ze werden verwend met een massage, gingen frietjes eten en sloten af met een kinderfuif! Een dag die ze niet snel zullen vergeten! Klik op de foto voor een groter beeld.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...