Zomerkiosk 2015

In het August De Boeckhuis werd het programma voor de tweede aflevering van Zomerkiosk voorgesteld. Het concept blijft: een lowbudget evenement met Merchtemse (of sterk aan Merchtem gebonden) verenigingen in de hoofdrol.

Het begint op 21 juli met een kinderdisco, gevolgd door een ‘bal populaire’. De organisatie is in handen van het MVT en het evenement heeft plaats in open lucht aan het August De Boeckhuis. Dat geldt ook voor alle andere evenementen die bij slecht weer plaats vinden in zaal Vijverdal.

Op dinsdag 28 juli is er een ‘korendag’. Treden op: Gemengd koor CantiCorum, gemengd koor CumDecore en Forever Young. Op dinsdag 4 augstus is het de beurt aan het Parochiaal Mannenkoor en de Stiltwalkerspartyband.

Op 11 augustus wordt afgesloten door Jeugddansgroep Gembada en de Kon. Harmonie St-Cecilia. Alle evenementen beginnen stipt om 19 uur. Alles vindt plaats op de parking van het August De Boeckhuis met een groot zomerterras. Toeschouwers worden aan tafel bediend. Gratis toegang.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk