Eerste supportersclub Rode Duivels in Merchtem

De hype rond de Rode Duivels is nog steeds niet voorbij. Tijdens het voorbije WK ontstond er een schitterende chemie in Merchtem tijdens de matchen van de Belgen. In alle cafés was het over de koppen lopen en was er vaak een ongeziene sfeer. Het is dan ook een logische stap naar het opstarten van een Rode Duivels supportersclub.

“En daarop willen we verder bouwen,” legt het bestuur van de nieuwe supportersclub uit. “We willen supporters van onze Rode Duivels in Merchtem samen brengen. Dit willen we doen door verschillende activiteiten te organiseren. Zo was onze bus en vijftig tickets meteen uitverkocht voor de volgende match tegen Wales.”

De nieuwe club werd als ‘Ifi Devils’ bovend e doopvont gehouden. Binnenkort kan iedereen dus lid worden van deze officiële supportersclub. Voornaamste voordelen zijn voorrang op thuistickets én de kans om naar uitwedstrijden te kijken.

De droom van het bestuur blijft wel met iedereen naar het EK in Frankrijk te gaan. “Dit lijkt ons een grote opportuniteit, omdat Frankrijk zo dichtbij ligt, en omdat wij natuurlijk zelf rotsvast van overtuigd zijn dat de eindoverwinning ook niet veraf ligt.”

Meer info vind je op www.facebook.com/ifidevils of ifidevils@gmail.com.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk