Merchtemse Nele in Reyers Laat (+ video)

Ze groeit stilaan uit tot een heuse vedette, toch haar stiekeme droom, die guitige Nele Van den Broeck uit Merchtem. Dinsdagavond mocht ze bij Lieven Van Gils aanschuiven aan de tafel van Reyers Laat.

Mediaster Anja Daems, rolstoelgebruiker Michiel en weervrouw Jill Peeters zagen een sprankelende Nele Van den Broeck die haar grote droom (een wereldster worden) kwam uiteenzetten met een aanstekelijk optimisme.

Tussendoor had ze het over de ‘quarter life crisis’, de emotioneel turbulente periode die late twintigers doormaken.

‘Telkens ik huilend van verdriet of onmacht in de zetel plof, krijg ik een nieuw lied aangereikt,’ verduidelijkte Nele. ‘Drunk Song’, het lied waarmee Nele needs a Holiday (haar eigen meidengroep) het programma mocht besluiten is daar een mooi voorbeeld van.

‘Drunk Song’ is de eerste single van haar eerste CD die ‘It’s my Party’ werd gedoopt.

Video Nele needs a Holiday in Reyers Laat

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be