Merchtemse jeugdhuizen scheiden de seksen

JH Tronk (in Peizegem) en JH Ifigineia (in Merchtem) werken samen door op dezelfde avond een mannenavond in Peizegem en een vrouwenavond (Girls’ Night) in Merchtem te organiseren. Beide hebben plaats op vrijdag 31 januari vanaf 20 uur.

Wat de mannenavond inhoudt maakt JH Tronk duidelijk: vers gebraden spek, zware bieren, de allerbeste whisky, de film Spartacus op een groot scherm, pokeren & Black Jack en “Geen gezaag aan je oren dat je te veel drinkt!”

In JH Ifi zijn het de KAJ-meisjes van Peizegem die de Girls’ Night organiseren. Wat mag je verwachten? Een heerlijke cocktailbar, heel veel make-up, een chocoladefontein, een spelletje Wii-dance. Later op de avond is er een Duo-Dj Set van “SISTER JAZZ and MAXI BLISS” (Ilke De Clerck en Ilke Bliki) met toppers van wijvenschijven!

Merkwaardig is dat beide organisatoren een mooie vrouw op de affiche hebben gezet.