Feestbussen tussen Opwijk en Brussel

Om jongeren de kans te geven veilig te vieren tijdens de overgang van oud naar nieuw legt De Lijn weer feestbussen in tussen Opwijk en Brussel (Koning Boudewijn).

De gebruikers van deze feestbus 245 moeten betalen: 3 euro voor de ganse oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen. Houders van een abonnement van De Lijn reizen gratis.

Haltes

De haltes van de feestbus (lijn 245) zijn: Opwijk Marktstraat, Opwijk Steenweg op Merchtem, Merchtem Varkensmarkt, Brussegem Noorden, Hamme Hooghuis, Wemmel Markt en Brussel Koning Boudewijn.

Tijdschema

De eerste bus richting Brussel vertrekt in Opwijk om 22.40 uur, dan zijn er bussen om 23.40, 2.00, 2.35, 3.35 en 4.35 uur. In de omgekeerde richting vertrekken de bussen in Brussel Koning Boudewijn om 22.15, 23.15, 1.40, 2.40 en 3.40 uur.

De afstand tussen Opwijk Marktstraat en Merchtem Varkensmarkt wordt afgelegd in 10 minuten, hetzelfde geldt voor de afstand Merchtem Varkensmarkt en Brussegem Noorden.

Controles

Gaat u toch met de wagen op de weg, hou er dan rekening mee dat zowat in heel Vlaams-Brabant controles op alcoholgebruik zijn gepland.

BANNER OPWIJK

BANNER MERCHTEM