Tom Heyvaert lijsttrekker voor LB+

Tom Heyvaert wordt lijsttrekker van LB+ bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

LB+ haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 acht op 25 zetels, maar belandde met 3.676 kiezers toch in de oppositie. In september 2021 werden Samen Anders en Pro Meise echter naar de oppositiebanken verwezen na een constructieve motie van wantrouwen. LB+ vormt sindsdien samen met N-VA de nieuwe meerderheid. Tom Heyvaert, Jorn Lathouwers en Ruben Algaba werden schepen voor LB+.

Heyvaert zal nu de lijst van LB+ trekken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik leg de focus op cruciale thema’s zoals het verbeteren van infrastructuur en mobiliteit, het ondersteunen van lokale bedrijven, economische ontwikkeling, duurzaamheid en groene initiatieven”, zegt Heyvaert. “Ik hecht ook veel belang aan de veiligheid van de gemeenschap, sociale inclusie en het behouden van de identiteit van Meise.”

“Tijdens de afgelopen beleidsperiode heeft LB+ resoluut gekozen voor verjonging en vernieuwing, waarbij ervaren leden de fakkel hebben doorgegeven aan nieuwe, jonge kandidaten. Ook tijdens dit verkiezingsjaar zullen we het verschil blijven maken.”

De campagne van LB+ wordt op gang getrokken tijdens een startmoment op 11 maart om 20 uur in ’t Moment in Meise.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise