Zes rijbewijzen ingetrokken bij controles

In de weekendnachten van 15 op 16 en 16 op 17 september 2023 waren er in heel de politiezone Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise controles op alcohol en drugs achter het stuur. Negen bestuurders bliezen positief, van zes bestuurders werd hun rijbewijs voor vijftien dagen ingetrokken.

Vijf bestuurders bliezen alarm en een automobilist testte ook positief op drugs. De verkeersdienst controleerde in totaal 133 voertuigen. De politie stelde ook processen-verbaal op voor verschillende inbreuken. Een bestuurder reed zonder gebruik te maken van zijn dimlichten en een andere bestuurder had geen verzekeringsdocument bij. Voorts waren er ook processen-verbaal voor een niet-conforme uitlaat, een parkeerovertreding, vervallen keuring en dronkenschap

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise