Verhoogd toezicht schoolomgeving: 45 boetes uitgedeeld bij politiecontroles

De politie van de zone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) heeft 45 boetes uitgeschreven bij controles in de schoolomgeving van Wolvertem.

De politie kreeg recent verschillende meldingen met betrekking tot parkeerproblemen in de omgeving van de Fusieschool en de Zonnebloem in het centrum van Wolvertem. Hierop nam de verkeersdienst het initiatief om enkele controleacties op touw te zetten.

Zo werden in de periode tussen 31 januari en 15 februari 18 hardleerse overtreders geverbaliseerd door de wijkwerking tijdens hun schooltoezicht.

Begin maart werden vervolgens door de collega’s van de verkeersdienst verschillende anonieme en semi-anonieme acties georganiseerd in de omgeving van de Fusieschool en de Zonnebloem. Tijdens deze controles werden 27 voertuigen in overtreding geverbaliseerd. Het ging om parkeren in de bocht, op het trottoir, voor een inrit, een vervallen keuring,‚Ķ Er werd tevens een bestuurder betrapt, die g√©√©n houder was van een geldig rijbewijs. Het voertuig van betrokkene werd onmiddellijk ge√Įmmobiliseerd.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise