23.500 bezoekers voor WinterFloridylle

Ook dit jaar veranderde de Plantentuin opnieuw in een magisch sprookjesbos tijdens de kerstvakantie. Liefst 23.500 bezoekers liet zich tijdens het betoverende lichtfestival WinterFloridylle meevoeren op een tocht van 3,5 km langs prachtige lichtinstallaties.

De lange winteravonden werden verlicht met 20 lichtinstallaties die speciaal voor deze gelegenheid werden ontworpen √©n gecre√ęerd door het creatieve team van de Plantentuin onder leiding van Pieter Franck. Piet Goddaer (Ozark Henry) componeerde alle muziek voor deze editie van WinterFloridylle en zorgde voor een sensationele muzikale ervaring. Er was bovendien mogelijkheid tot gratis fotoshoot met je familie of vrienden in de serres en het Plantenpaleis.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise