Dagopvang Meise viert vijfjarig bestaan

Dagopvang Meise heeft op 25 oktober haar vijfjarig bestaan gevierd. Alle cliënten werden getrakteerd op een heerlijke brunch. In de namiddag zorgde ‘het zomerhoedje’ voor animatie. De sfeer zat er dan ook goed in.

Op 25 oktober 2017 opende dagopvang Meise (Godshuisstraat 35, Wolvertem) voor het eerst de deuren. “Sindsdien verwelkomden wij reeds verschillende personen met een zorgbehoefte om overdag een gezellige tijd door te brengen onder de deskundige begeleiding van onze verzorgenden”, zeggen verantwoordelijken Annemieke De Donder en Ellen Anthoons. “In onze dagopvang bieden wij dagelijks een verse, warme maaltijd aan en worden er ook allerhande activiteiten aangeboden: samen koken, de krant lezen, kaarten, wandelen, gezelschapsspelen, knutselen, muziek beluisteren…”

Tijdens het jubileumfeestje werd luidkeels meegezongen en gedanst en zo werd alvast de toon gezet voor de komende jaren. Een bloemetje voor het fantastisch team zorgkundigen kon uiteraard ook niet ontbreken.

Wie interesse heeft om kennis te maken met de dagopvang in Meise kan terecht op het nummer 02/456.01.77 of via www.samenferm.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise