Vrijwilligers in gemeentelijke basisscholen gezocht

Het lokaal bestuur is op zoek naar vrijwilligers voor de vier gemeentelijke basisscholen.

Als vrijwilliger kan je de scholen helpen op verschillende manieren: een oogje in het zeil terwijl de kinderen spelen op de speelplaats, de kinderen ‘s ochtends verwelkomen of ’s avonds terug tot bij hun mama of papa brengen, helpen bij het ontsmetten en wassen van de handjes, de corona-richtlijnen helpen toepassen,…

Vrijwilligers worden gezocht voor alle gemeentelijke basisscholen: Fusieschool, Klim-Op, GBS Sint-Brixius en de Leertuin. Er wordt altijd gezocht naar de juiste match tussen talenten, persoonlijkheid en jouw vrijwilligerswerk.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 02/892.20.70 of via mail op personeelsdienst@meise.be. Bezorg meteen ook een recent uittreksel uit het strafregister (max. 1 maand oud) type 596.2.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise