Mobiel Energiehuis biedt antwoorden over energiezuinig en duurzaam wonen

Inwoners van Meise die vragen hebben over duurzaam en energiezuinig wonen, kunnen tot woensdag 11 mei terecht in het Mobiel Energiehuis.

In deze tijden van dure energieprijzen is het interessant om te weten welke ingrepen genomen kunnen worden om de hoge energiefactuur te verlagen. Inwoners van Meise kunnen daarvoor tot en met woensdag 11 mei langsgaan in het Mobiel Energiehuis, waar een energiedeskundige van Energiehuis 3Wplus klaar zit om alle vragen te beantwoorden over energie besparen, isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, premies, leningen,…

Het Mobiel Energiehuis staat op de markt in Meise aan het standbeeld van Baron d’Hoogvorst (hoek Brusselsesteenweg en Oudstrijdersplein) en is te bezoeken op maandag (15 tot 18 uur), woensdag (13 tot 16 uur) en zaterdag (10 tot 13 uur). Een afspraak maken is niet nodig. In het Mobiel Energiehuis kunnen inwoners ook de thermografische luchtfoto van hun dak bekijken om te bekijken hoe goed die geïsoleerd is.

Inwoners die concrete renovatieplannen hebben maar geen bezoekje kunnen brengen aan Mobiel Energiehuis, kunnen het hele jaar door terecht bij de energiedeskundige. Zo is het mogelijk om voor 50 euro (25 euro voor de beschermde doelgroep) een energieaudit van de woning én renovatiebegeleiding aan te vragen.

Meer info: benoveren@3wplus.be, energiehuis.3wplus.be/mobiel-energiehuis-naar-meise

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise