Gouverneur Jan Spooren op bezoek in Meise

Meise kreeg op vrijdag 13 mei provinciegouverneur Jan Spooren op bezoek tijdens zijn ‘Ronde van Vlaams-Brabant’. Het doel was om Meise beter te leren kennen en samenwerking te verbeteren.

Provinciegouverneur Jan Spooren maakt een Ronde van Vlaams-Brabant. Hij brengt alle 65 gemeenten van zijn provincie een bezoek. Afgelopen vrijdag was Meise aan de beurt. De leden van het college van burgemeester en schepenen verwelkomden de gouverneur.

Burgemeester Gerda Van den Brande (N-VA): “Via een presentatie stelden we de werking van ons lokaal bestuur voor aan de gouverneur. Ook wij kregen heel wat nuttige en interessante uitleg. Het was een fijne en heel nuttige kennismaking.”

Gouverneur Jan Spooren was ook heel enthousiast over het gesigneerde truitje van Eddy Merckx dat hij tijdens zijn bezoek als geschenk in ontvangst mocht nemen. In september zal de gouverneur alle 65 gemeenten in Vlaams-Brabant een bezoek gebracht hebben.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise