‘Momentje Meise’: lokale geschenkbon te koop

Je kan vanaf nu de nieuwe geschenkbon ‘Momentje Meise’ in het kader van de lente-actie kopen. Met deze bon kan je terecht bij alle deelnemende handels- en horecazaken in Meise en Wolvertem. De bon wordt uitgegeven in drie verschillende waarden: 10, 25 en 50 euro.

Je kan de bon bij meerdere handelaars gebruiken en hoeft dus het volledig bedrag niet in één keer te spenderen. Het ontwaarden bij je favoriete handelszaak werkt eenvoudig en snel dankzij de QR-code. Hou je het liever bij een klassieke papieren bon? Dan druk je de bon gewoon af of koop je een fysieke bon aan.

Een overzicht van de deelnemende handelszaken vind je steeds op de webshop https://shop.kivalo.be/lokaal-bestuur-meise/. Daar kan je de bon ook digitaal aankopen. Fysieke bonnen zijn te koop aan het onthaal van het administratief centrum, in de Muze en in dienstencentrum De Spil.

Als je de bon aankoopt op de webshop, zal je deze meteen digitaal ontvangen. Je kan hem afdrukken en in een mooie verpakking steken. Of je neemt eenvoudig de QR-code mee op je smartphone. Wie een bon aankoopt in het Administratief Centrum, de Muze of Dienstencentrum De Spil, krijgt deze meteen mee in een mooie enveloppe.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise