Site achter Sportschuur wordt park- en sportgebied

In de volgende jaren zal de site achter de Sportschuur vernieuwd worden naar een park- en sportgebied met oog voor ontspanning, speel- en sportelementen.

Voor het opmaken van een ontwerp waar al deze elementen in vervat zitten, is een studiebureau aangesteld. Eind 2021 stelden zij een eerste ontwerp voor zodat de werken kunnen starten in 2022 en de nieuwe site vanaf 2023 in gebruik genomen kan worden.

De site achter de Sportschuur zal er vanaf 2023 dan ook heel wat beter uitzien: groener, uitnodigender en met veel ruimte voor sport, spel en ontspanning.

Op woensdag 26 januari om 20 uur vindt een online informatiemoment plaats. Het studiebureau geeft dan een korte situering van het traject en stelt het voorontwerp voor. Tips, werkpuntjes of opmerkingen waarvan jij vindt er rekening mee moet worden gehouden bij het ontwerp zijn welkom. Inschrijven kan via de gemeentelijke website.

Het voorontwerp staat op de website en je kan tot 31 januari jouw opmerkingen bezorgen via het online formulier. Het plan hangt ook in de inkomhal van het administratief centrum. Je kan het tijdens de openingsuren komen bekijken en jouw opmerkingen via het papieren formulier bezorgen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise