Clubs organiseren samen nieuwe wielerwedstrijd GP FenekO

De passie voor de fiets en de ambitie om de lokale jeugd- en amateurrenners een koers op lokale bodem aan te bieden bracht enkele enthousiastelingen uit WKNWB (Merchtem) en Club33 (Wolvertem) samen.

De clubs sloegen de handen in mekaar en organiseren op zaterdag 9 oktober de eerste editie van de ‘Grote Prijs FenekO’ in Wolvertem. Het wordt een wedstrijd voor nieuwelingen (U17), junioren (U19) en amateurs (zonder licentie). De wedstrijden starten vanaf 11 uur (U17). Iedereen is welkom om eentje te komen drinken, iets te eten of gewoon om te supporteren en de sfeer op te snuiven. De aankomstzone is gelegen in de Driesstraat op het grasveld tegenover huisnummer 128. De wedstrijd wordt gereden op een open parcours. Alle info ivm de wedstrijd is terug te vinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/GPFeneko2021

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise