Gemeentelijke speelpleinwerking gesloten na corona-uitbraak

In Meise is de gemeentelijke speelpleinwerking De Spin gesloten na een corona-uitbraak bij de monitoren. 

“Het gaat om twee monitoren die positief waren getest in de eerste periode. Al deze kindjes, zitten nu thuis in quarantaine en mogen dinsdag pas terugkomen”, zegt burgemeester Gerda Van den Brande (N-VA). “Omdat de tweede periode ook reeds al was gestart zullen er ook kinderen pas donderdag mogen terugkomen. Dit wordt nu allemaal in kaart gebracht. Het gaat om twee bubbels met telkens maximaal 100 kinderen. Donderdag moet er meer duidelijkheid zijn. De Spin is al zeker gesloten tot en met maandag.” In totaal zouden er 159 kinderen in quarantaine zitten momenteel.

Foto: archieffoto speelpleinwerking De Spin

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!