Politie verlengt fietslabelactie voor onbepaalde duur

De fietslabelactie van de politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) wordt voor onbepaalde duur verlengd.

Gedurende de gehele maand mei konden de inwoners van de gemeenten Kapelle-op- den-Bos, Londerzeel en Meise gratis een fietslabel aanvragen. Deze actie kaderde in het Zonaal veiligheidsplan van de politiezone om de fietsdiefstallen terug te dringen.

In totaal zijn er 1.443 fietslabels aangevraagd. In 2019 werden ook al 1.660 fietslabels gemaakt voor de inwoners uit de politiezone tijdens een gelijkaardige actie.

Omdat de vraag naar zo’n label duidelijk actueel blijft, heeft de politie van de zone KLM beslist om deze actie voor onbepaalde duur te verlengen. Inwoners van de gemeenten Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise kunnen een fietslabel gratis aanvragen via fietslabelactie.politiezoneklm.be, via de website van de politie (www.politiezoneklm.be) of kunnen hiervoor telefonisch contact opnemen met de politiezone via het gratis nummer 0800 90 333.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise