Zevende Plantentuinjogging verhuist naar het najaar

Er staat dit jaar opnieuw een ‘Plantentuinjogging’ op de kalender. Mei leek nog iets te vroeg, vandaar dat gekozen is voor zondag 26 september. Een datum die dus in de agenda van elke jog- en natuurliefhebber thuishoort.

Vorig jaar kwam de coronacrisis het leven en de plannen van velen verstoren. Het lijkt nu eindelijk de goede richting uit te gaan. Vandaar dat Joggingclub Meelopers, in nauwe samenwerking met de Sportdienst van de Gemeente Meise en met Plantentuin Meise, met goede moed de organisatie van de Plantentuinjogging terug oppakt.

Zondag 26 september wordt de grote dag. Inschrijven voor deze prachtige unieke jogging kan nu al via de website www.meelopersmeise.be. Er kan gekozen worden voor twee afstanden: 7,4km of 13,4km. Ook wandelaars zijn welkom. Het licht heuvelachtige parcours gaat voor 90% door de Plantentuin van Meise. Vorige edities telden rond de 900 enthousiaste deelnemers.

Alle beschikbare info is te vinden op deze website en deze zal ook regelmatig aangevuld worden. De ‘formule’ van deze 7de editie van de Plantentuinjogging is immers afhankelijk van de op dat ogenblik geldende corona-maatregelen. Zoals bij alle evenementen zal het welzijn en ieders gezondheid blijven primeren.

Met vragen kan men terecht bij meelopersmeise@hotmail.com .

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise