Mobiel Energiehuis biedt advies over renoveren en energiezuinig wonen

Inwoners van Meise kunnen dit jaar opnieuw een bezoek brengen aan het Mobiel Energiehuis voor gratis advies over duurzaam wonen, bouwen en verbouwen.

Van 10 tot 22 mei kan je hiervoor terecht aan de markt in Meise op het pleintje Baron d’Hoogvorst en dat van maandag van 15 tot 18 uur; woensdag van 13 tot 16 uur; en op de zaterdagen 15 en 22 mei van 10 tot 13 uur. Alles wordt in het werk gesteld om een bezoek coronaveilig te laten verlopen.

In het Mobiel Energiehuis is het niet alleen mogelijk om gratis advies te bekomen. Bezoekers kunnen er ook de thermografische luchtfoto van hun woning bekijken. Verder is het mogelijk om voor 50 euro een energieaudit van de woning aan te vragen en een BENOvatietraject op te starten. Daarbij wordt de woning van de aanvrager grondig gescreend, gevolgd door een overzichtelijk rapport en begeleiding bij een eventuele renovatie.

Je kan de energiedeskundige van het Mobiel Energiehuis het hele jaar door bereiken via benoveren@3wplus.be. Meer info: energiehuis.3wplus.be/mobiel-energiehuis

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise