Bestuurster (32) zwaar gewond na crash op A12

Bij een zwaar ongeval op de A12 in Meise is vrijdag een 32-jarige vrouw zwaar gewond geraakt. Ze verkeerde even in levensgevaar maar intussen zou haar toestand verbeterd zijn. Dat laat het parket Halle-Vilvoorde weten.

Het ongeval gebeurde rond 13.30 uur in de rijrichting van Brussel. Intussen is er ook meer duidelijkheid over de omstandigheden. “De vrouw is met haar wagen Citroën C1 om een ongekende reden van haar baanvak geweken en in de vangrail beland”, zegt parketwoordvoerder Gilles Blondeau. “Er werd een verkeersdeskundige en een wetsdokter aangesteld.”

De oorzaak van de crash is wel nog niet duidelijk. “De verkeersdeskundige zal nog verder onderzoek dienen uit te voeren. Wel is gebleken dat het slachtoffer geen gordel droeg.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise